Asfaltarea străzii Dante Alighieri, sectorul Botanica

Social

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de sâmbătă (18.07.2020) se desfășoară lucrări de așternere a stratului de uzură pe carosabilul din strada Dante Alighieri, în perimetrul str. Cetatea Albă și șos Muncești, pe o suprafață de 2 mii metri pătrați.

Lucrările sunt executate de Î.M. Regia „Exdrupo” și urmează a fi finalizate până spre seară. Cheltuielile pentru reabilitarea drumului sunt suportate de o companie de construcții, care a edificat în preajmă un complex de blocuri de locuințe.

Amintim că tronsonul de stradă de cca 250 metri lungime și 7 metri lățime, poziționat în pantă, era impracticabil pentru automobile, carosabilul fiind deteriorat ca urmare a ploilor torențiale din acest an.

Până la asfaltare au fost executate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare, ridicarea la cotă a fântânilor de vizitare, construcția unui perete de sprijin, amenjarea bordurilor noi etc.

De asemenea, pe parcursul săptămânii viitoare, vor fi finalizate lucrările de amenjare a locurilor de parcare pentru automobile, în perimetrul str. Așhabad – șos. Muncești.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.  

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.