Lansarea Campaniei sociale dedicate Sărbătorilor de Paști

Social

Primăria municipiului Chișinău, în comun cu câteva rețele de supermarketuri din capitală lansează o campanie socială cu ocazia Sărbătorilor de Paști.

Autoritățile municipale îndeamnă cetățenii să se alăture inițiativei, cumpărând produse alimentare neperisabile: crupe și paste; boboase (fasole, linte, mazăre, năut); fructe uscate; conserve și ulei; dulciuri în ambalaj etc., care vor fi lăsate în boxele special amenajate la ieșirea din magazine.

Pachetele cu produse alimentare, acumulate din donațiile chișinăuienilor vor ajunge pe masa de sărbătoare a familiilor social-defavorizate din capitală, cu ajutorul asistenților sociali și a voluntarilor din inițiativa „Împreună împotriva COVID”.

Scopul acțiunii de caritate lansate de Primărie este de a ajuta persoanele vulnerabile și cele în etate să rămână acasă în timpul pandemiei de COVID-19.

„Deși Paștele din acest an va fi diferit de ceilalți ani, noi vrem să fim alături de oamenii care au nevoie de ajutor. Împreună putem aduce un pic de lumină în sufletul celor mai triști ca noi. Haideți să dăm dovadă de generozitate, în preajma Sărbătorii Învierii!”, a menționat primarul general, Ion Ceban.

Campania socială cu ocazia Sărbătorilor de Paști se va desfășura în perioada 16 -18 aprilie 2020.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.