Donație de autospeciale pentru deszăpezirea străzilor și întreținerea infrastructurii rutiere din capitală

Social

Primăria municipiului Chișinău va beneficia de un lot de autospeciale pentru întreținerea infrastructurii rutiere din partea administrației orașului Moscova, Federația Rusă, acordate prin contract de donație.

Un proiect de decizie care prevede acceptarea donației din partea Întreprinderii Unitare de Stat „Ecotehprom”, or. Moscova, a fost aprobat marți, 14 iulie, a.c., de Consiliul municipal Chișinău. Lotul de mașini este constituit din 5 unități specializate, cu rulaj pentru deszăpezirea și salubrizarea drumurilor. Autospecialele vor fi distribuite Î.M. Regia „Exdrupo”.

Primarul general, Ion Ceban, a mulțumit aleșilor locali care au susținut proiectul de decizie privind acceptarea donației, care va contribui la îmbunătățirea calității intervențiilor serviciilor municipale pe timp de iarnă, inclusiv pe aspectul de salubritate.

Edilul a precizat că gestul oferit de partea rusă, vine ca rezultat al discuţiilor pe care le-a avut cu reprezentanții administrației orașului Moscova, în luna ianuarie 2020.

Î.M. Regia „Exdrupo” va asigura procedurile de transportare, vămuire și înregistrare a autospecialelor donate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.