Amenajarea scuarului din strada V. Dokuceav, sectorul Centru

Social

Primăria municipiului Chişinău informează că scuarul de pe str. V. Dokuceav, 11, va fi reamenajat. Proiectul de execuție a fost realizat de Institutul Municipal de Proiectări „Chișinăuproiect”.

Spațiul public din cartierul Telecentru are o suprafața de 0,6 ha, iar lucrările vor consta în amenajarea aleilor pietonale, reabilitarea zonelor verzi (cu montarea sistemului de irigare), instalarea iluminatului public decorativ, precum și a mobilierului urban (bănci și coșuri pentru gunoi).

De asemenea, pe perimetrul zonei vor fi amenajate parcări auto.

Pentru reconstrucția scuarului au fost prevăzute 2,5 mil.lei, surse alocate din bugetul municipal preturii de sector, pentru finanțarea și implementarea proiectelor de revitalizare a spațiilor publice.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *